![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Czy ktos z Was wysylal kiedys plyty cd poczta i czy jest szansa ze dojda one w calosci ?:-)
Ewentualnie jak je wysylaliscie i jakie to byly koszta. Czy plyty doszly w 1 kawalku i w jaki spobo je wysylaliscie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Płyty wysyłaj w dużym opakowaniu (grubym) w papierowej torbie z gąbką w środku. (są takie na poczcie). Z takimi zabezpieczeniami na 90% dojdą w całości, o ile jakaś "pani z okienka" nie siadzie na paczce
![]() --- Dalem lagodniejsza wersje bo mogles kogos urazic hwao --- Naprawde tak myslisz:) ja tylko podsumowalem poczte poslka, bo sam mialem taki przypadek:D shizo Ten post edytował hwao 17.11.2004, 16:19:35 -------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio doszly do mnie dwie plyty (niezniszczone oczywiscie) w kopercie z babelkami przez poczte polska poleconym, kosztowalo mnie to 5 zlotych. Nie wiem ile to kosztowalo nadawce
![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czemu , ale kiedy zaczalem czytac teg posta bylem swiecie przekonany ze chcesz wyslac plytke cd komus poprzez e-mail
![]() no ale do rzeczy... koperta z babelkami zalatwi problem. Mozesz jeszcze powiedziec pani na poczcie jak bedzie stemplowala, zeby zrobila to delikatnie bo zawartosc jest delikatna. potem raczej nawet jak beda rzucac tym listem, to nie powinno sie nic stac. Na demoscenie wysylalo sie dyskietki w zwyklej papierowej kopercie za 5 gr ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:28 |