Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Wysyłanie cd'eków
hwao

Developer

Grupa: Moderatorzy

Czy ktos z Was wysylal kiedys plyty cd poczta i czy jest szansa ze dojda one w calosci ?:-)

Ewentualnie jak je wysylaliscie i jakie to byly koszta. Czy plyty doszly w 1 kawalku i w jaki spobo je wysylaliscie.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
shizo

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Płyty wysyłaj w dużym opakowaniu (grubym) w papierowej torbie z gąbką w środku. (są takie na poczcie). Z takimi zabezpieczeniami na 90% dojdą w całości, o ile jakaś "pani z okienka" nie siadzie na paczce winksmiley.jpg

---
Dalem lagodniejsza wersje bo mogles kogos urazic
hwao

---
Naprawde tak myslisz:) ja tylko podsumowalem poczte poslka, bo sam mialem taki przypadek:D
shizo

Ten post edytował hwao 17.11.2004, 16:19:35

--------------------
Save you mouth for windows!
+Quote Post
dr_bonzo

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Ostatnio doszly do mnie dwie plyty (niezniszczone oczywiscie) w kopercie z babelkami przez poczte polska poleconym, kosztowalo mnie to 5 zlotych. Nie wiem ile to kosztowalo nadawce smile.gif

--------------------
Nie lubię jednorożców.
+Quote Post
harmag

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

nie wiem czemu , ale kiedy zaczalem czytac teg posta bylem swiecie przekonany ze chcesz wyslac plytke cd komus poprzez e-mail smile.gif

no ale do rzeczy...
koperta z babelkami zalatwi problem. Mozesz jeszcze powiedziec pani na poczcie jak bedzie stemplowala, zeby zrobila to delikatnie bo zawartosc jest delikatna. potem raczej nawet jak beda rzucac tym listem, to nie powinno sie nic stac.
Na demoscenie wysylalo sie dyskietki w zwyklej papierowej kopercie za 5 gr smile.gif i zwykle nic sie z nimi nie dzialo smile.gif wiec glowa do gory - bedzie dobrze smile.gif
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:28