![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Bydgoszcz, Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak zrobić zapsywanie do pliku żeby dodawało jedno pd drugim i żeby jak się dodawało to żeby to tak wtglądało
" trona.php?id=ban&ip=10.10.10.10 " czy ktoś by mi mugł tu napisać kod ![]() plissssssssssssssssssssss jestem Począdkującym php'powcą ![]() -------------------- <span style="font-weight: bold;">"Bo ja wolno myślę."</span> <span style="font-style: italic;">Albert Einstein</span>
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fwrite" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i podany tam przykład na pewno Ci pomogą...
PS. phpowcem ![]() Ten post edytował czachor 16.11.2004, 18:06:49 -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Bydgoszcz, Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A Skrypt z if-ami to żeby było &ip=10.10.10.10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- <span style="font-weight: bold;">"Bo ja wolno myślę."</span> <span style="font-style: italic;">Albert Einstein</span>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ke? Żeby otrzymać IP?
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomagam kodem tylko dla tego ze widze ze jestes poczatkujacym PHPowcem
![]() Wiecej raczej tego nie bede robil ... Pamietaj o uzywaniu Google.pl i Manual php. Oraz nie zapomni o chmodach jesli uzywasz serwera linuxowego ...
Ten post edytował m5910 16.11.2004, 18:20:36 |
|
|
![]()
|
|
dzięki wszystkim :]
-------------------- <span style="font-weight: bold;">"Bo ja wolno myślę."</span> <span style="font-style: italic;">Albert Einstein</span>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:06 |