![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Tworzę strony dla firmy i potrzebuje kodu, który sprawi, że strony po przełączaniu będą płynnie np z prawej strony pojawiać wjezdzajac powoli. Czy moglibyście wspomóc gotowym kodem Dziękuje ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Nie ma tak bobrze. Witamy na Forum. Zapoznaj się z pierwszą linijką mojej sygnatury.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2010 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witajcie Tworzę strony dla firmy i potrzebuje kodu, który sprawi, że strony po przełączaniu będą płynnie np z prawej strony pojawiać wjezdzajac powoli. Czy moglibyście wspomóc gotowym kodem Dziękuje ![]() Offtopic ale takiego braku składni w 2 zdaniach to jeszcze nie widziałem ![]() Postaraj się spokojniej napisać co chcesz choć spodziewam się że IFRAME załatwi większość problemu + jakieś animacje w JQUERY (najlepiej). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 18 Dołączył: 11.12.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tworzę strony dla firmy i potrzebuje kodu, (...) Czy moglibyście wspomóc gotowym kodem rozumiem, że firmę nie stać na zatrudnienie prawdziwego programisty, który umie samodzielnie pisać kod, tylko zatrudnili nie wiadomo kogo, kto musi żebrać ("moglibyście wspomóc") na forum o gotowy kod napisany przez prawdziwych programistów z forum internetowego? ![]() co do rozwiązania też mi się wydaje, że rozwiązanie z iframe. Możesz też użyć AJAX, pod warunkiem, że wszystkie strony będą znajdować sie na tej samej domenie... (same domain policy). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:05 |