![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 392 Pomógł: 7 Dołączył: 11.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam przyciski w css zmieniające swój wygląd w zależności od statusu, czyli neutralny, zaznaczony, wciśnięty (w css hover, active).
Mam problem z selektorem :active. Gdy we wszystkich przeglądarkach ładnie działa oczywiście w Internet Explorer nie. I nie mam tu na mysli Internet Explorer 6, ale o wiele nowszą wersję. Choć teoretycznie selektorem :active powinien działać, coś powoduje, że nie działa. Wydaje mi się, że któryś ze znaczników blokuje jego prawidłowe działanie. Proszę o pomoc jak mogę rozwiązać problem w pierwszej kolejności css, później JavaScript.
-------------------- Jeśli Ci pomogłem wciśnij
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przetesowane w IE9, działa.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 392 Pomógł: 7 Dołączył: 11.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przetesowane w IE9, działa. Testowałeś z samym znacznikiem <a> czy ze wszystkimi, które znajdują się w powyższym fragmeńcie kodu? Bo gdy ja testuje z samym znacznikiem <a> też mi działa, ale nie o to tu chodzi. Od kilku dni próbuję rozwiązać zagadkę, ale nie potrafię. Nie wiem co jest przyczyną... zbyt duża ilość znaczników, brak klasy. Bardzo liczę na Waszą pomoc. -------------------- Jeśli Ci pomogłem wciśnij
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kopiowałem cały Twój kod.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
I co? Nie domyśla się ktoś co może być przyczyną.
![]() Może jakieś sugestie, co dalej robić. -------------------- Jeśli Ci pomogłem wciśnij
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 06:44 |