![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: Witten Zentrum <==> Chorzów Batory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam wczoraj przyszly mi updaty windy xp proff BOX - i dzisiaj rano stwierdzilem ze brak mi scannera Canon CanoScan D646U ex i normalnie wsyslo soft - wsyslo drivery nie ma jak chce recznie dodac scaner to po szukaniu sciezki z cd stwierdza ze nic nie znajduje natomiast po probie odpalenia cd /soft+drivery/ system stwierdza ze
(zwraca blad) 16-bitowy podsystem Windows C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Ten plik systemowy nie nadaje sie do uruchamiania aplikacji MS-DOS lub Microsoft Windows. Wybierz przycisk "Zamknij", aby zakonczyc dzialanie aplikacji LOOL by tu tu madry scaner ma jakies 8 miechow wczoraj mi przyszedl update SP2 i lool takie jaja, probowalem to uruchomic w zgodnosci itp. i nic moze ktos ma jakis pomysl ![]() -------------------- ![]() -=NaTuRaL BoRn KiLaZz=- Clan |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Halinów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ściągnij nowe drivery ze strony canona
-------------------- Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mnie z gruntu Potęga wczechwłodna, Mądrość najwyższa, Miłość pierwotna; Starsze ode mnie twory nie istnieją, |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: Witten Zentrum <==> Chorzów Batory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
juz wiem mialem update i musialem skopiowac z c:/windows/repair/autodetect.nt czy jakos tak do folderu c:/windows/system spox dzieki za wsparcie
![]() -------------------- ![]() -=NaTuRaL BoRn KiLaZz=- Clan |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 05:24 |