![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam
mam taki mały problemik i pytanie. Czy da się zmienic ten skrypcik w ten sposób że gdy warunek jest prawdziwy to pole wyboru select zostaje automatycznie zaznaczone i automatycznie zostaje podpięta i wyswietlona zawartośc DIV. W tym momencie przy prawdziwym warunku zaznacza mi selecta ale nie wyświetla zawartości DIV. Wyświetla go dopiero po zaznaczeniu pola select. mam taki skrypcik Kod [code] .hide{ display:none; } #w1 { display: block; } #w2,#w3 { display: none; } [code] function podmiana(co) { reset(); var ile = document.getElementById("id_lokalizacja").options.length; for (var i = 1; i <= ile; i++) { var ktora = "w" + i; if (ktora == co) { document.getElementById(ktora).style.display = "block"; } else if (ktora != co) { document.getElementById(ktora).style.display = "none"; } } } function reset() { document.getElementById("id_kraj").value =''; document.getElementById("id_wojewodztwo").value =''; } Ewentualnie byc może jest to prościej zrobić za pomocą kontrolek checkbox? Ten post edytował peklo 25.03.2014, 12:06:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:11 |