![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, tworzę stronę, która polega na wymianie między użytkownikami tzw. "like" w popularnym w Polsce serwisie ASK.FM
System w zamierzeniu będzie w pełni zautomatyzowany. Strona została otworzona wczoraj w godzinach wieczornych, a dziś zarejestrowałem już prawie 400 użytkowników oraz ponad tysiąc transakcji. Jej aktualny adres to: http://askwymiana.pl A więc poszukuję sponsora, albowiem brak mi środków na serwer, reklamę oraz rozwój projektu. W zamian jestem gotów oddać udziały w zyskach :-) Mail: beniaminkowol@gmail.com Ten post edytował Beniooo 23.03.2014, 16:47:17 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ile chcesz na rozwój mam tylko 100 tys starczy ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wolałbym bez wypowiedzi ironicznych ;-)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Strona została utworzona wczoraj w godzinach wieczornych Cytat A więc poszukuję sponsora, albowiem brak mi środków na serwer, reklamę oraz rozwój projektu. Nie wiem jak to na poważnie brać |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona słaba (ta instrukcja powala) robiona przez 1 osobę, 400 użytkowników, w ogóle wygląda jak zarys - brak info na stron ie głównej.
Nie oczekuj niczego. Na początek jako wkład wystarczy tylko i wyłącznie twój czas. nawet serwer za 100zł/rok wytrzyma tysiące użytkowników (przecież na raz korzysta ułamek z tego). Reklamę w początkowej fazie możesz robić sam (choćby przez znajomych na fb/ ask/ twitter). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co tu sponsorować? Bo ja za bardzo nie wiem. Strona powstała dopiero wczoraj? Najważniejsze pytanie, na czym zarabia?
1. Masz zgodę na użycie loga serwisu ask.fm? 2. Czy masz zgodę na użycie ich designu? Nawet kontrolek formularza nie chciało Ci się ostylować. PS. Fajny Paintshop na głównej ![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 13 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PS. Fajny Paintshop na głównej ![]() A szczególnie ten tejbl na tym profesjonalnym screenshot tutorialu. Moja przeglądarka aż westchnęła z utęsknieniem bo tak dawno nie parsowała tagów <tr> i <td> ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja przeglądarka aż westchnęła z utęsknieniem bo tak dawno nie parsowała tagów <tr> i <td> ![]() Powiedziałeś i twoja wypowiedź pojawiła się w kolejnym wierszu tabeli. Na tym forum posty są w tabeli. W tym temacie znajduje się ponad setka tagów <td>, więc przesadzasz twierdząc że są nieobecne a stronach. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 13 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
timon27 czytaj między wierszami. Chodziło mi o sposób zaprezentowania tych danych. Wiadomo, że od lat wszdzie gdzie tylko można stosuje się divy. Chciałem tylko podkreslic, jak bardzo ta tabela nie pasuje do reszty layoutu.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 12:25 |