![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako że to mój pierwszy post na tym forum witam wszystkich serdecznie.
Od jakiegoś czsu przeglądam to forum i wiele razy znalazłem potrzebne rozwiązania ale tym razem mam problem. Wiadomości dochodzą bez polskich znaków. Wprawdzie tytuł wiadomości ma polskie znaki bo udało mi się to rozwiązać ale treść i od kogo niestety nie. <?php } else /* send the submitted data */ { $name=$_REQUEST['your-name']; $email=$_REQUEST['your-email']; $mailsubject=$_REQUEST['your-subject']; $message=$_REQUEST['your-message']; if (($name=="")||($email=="")||($message=="")) { echo "All fields are required, please fill <a href=\"\">the form</a> again."; } else{ $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email"; $subject=" ($mailsubject)"; $subject="=?UTF-8?B?".base64_encode($subject)."?="; mail("biuro@technicstudio.pl", $subject, $message, $from); echo "Twoja wiadomość została wysłana."; } ?> Jeśli jest ktoś w stanie mi pomóc to będą bardzo wdzięczny. Ten post edytował zbi213 21.03.2014, 09:47:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:01 |