![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jako ze jestem pocztakujacy w php, a wlasciwie nawet gorzej bo umiem tylko uzywac gotowcow w php chcialem sie wpytac, czy istnieje mozlwosc wstawienia wyskakiwania popupa w php.
Zrobilem stronke i chcialbym zeby wyskakiwalo okienko z zyczeniami swiatecznymi, probowalem to zrobic w java ale cos nie chcialo mi dzialac, wiec kompbinuje jak zrobic cos podobnego w php. -------------------- I To Bylo By Na Tyle
Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(luc @ 2004-11-14 22:09:45) Witam jako ze jestem pocztakujacy w php, a wlasciwie nawet gorzej bo umiem tylko uzywac gotowcow w php chcialem sie wpytac, czy istnieje mozlwosc wstawienia wyskakiwania popupa w php. Zrobilem stronke i chcialbym zeby wyskakiwalo okienko z zyczeniami swiatecznymi, probowalem to zrobic w java ale cos nie chcialo mi dzialac, wiec kompbinuje jak zrobic cos podobnego w php. masz na myśli jave czy javascript ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W php jest to niemożliwe.
Pobaw się JavaScript'em. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak chodzilo mi o jave script, nie dzialalo.
Dlatego szukalem rozwiazania alternatywnego. Wlasnie skonczylem, dziala. A nie dzialalo bo serwer na ktorym byla zamieszczona stronka jakos nie chcial zauwazyc ze zmienil sie plik i z uporem maniaka wyswietlal stary. Totez pomimo ze wrzucilem jave nie wyswietlal jej. Po okolo 25 minutach dopiero zaczal wyswietlac poprawnie. Dziekuje za pomoc. -------------------- I To Bylo By Na Tyle
Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:00 |