![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, szukam młodych i ambitnych programistów bądź koderów HTML, CSS, JS, PHP.
Jeśli jesteś początkującym - zwiększysz swoje umiejętności. Jeśli masz już jakieś doświadczenie - zdobędziesz nowe umiejętności. Jeśli jesteś profesjonalistą z 5-letnim doświadczeniem znającym doskonale wszystkie frameworki świata - ta oferta nie jest dla ciebie ![]() Szukam osób pragnących poszerzyć swoje umiejętności. Oferuję świetne perspektywy rozwoju a sama praca nie będzie wolontariatem. Młody zespół - Wiele zleceń - Praca zdalna Kontakt: matius111111@gmail.com Preferowane miejsce zamieszkania: Trójmiasto W pierwszym mailu poprosiłbym o krótką informację o tobie: imię, nazwisko, ukończone/trwające szkoły, zainteresowania, wiek, (zalecane skany świadectw z ostatnich 3 lat nauki). Pozdrawiam serdecznie, Mateusz Krauze |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"(zalecane skany świadectw z ostatnich 3 lat nauki)."
jebuem, wstać nie mogę. -------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wartość merytoryczną pozostawiam bez komentarza, bo moja reakcja była podobna do @fizzlebubble'a, ale mógłbyś chociaż dołączyć informację do jakiej firmy właściwie ktoś ma aplikować i jakie zlecenia.
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takich chwilach zdaję sobie sprawę jak stary już jestem. Wynagrodzenie płacisz w przedmiotach w jakimś MMO czy cukierkach? :-)
-------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiedziałem, że skądś kojarzę ten nick
![]() Cytat(Matius90) [Szukam zleceń] Programista/webmaster, HTML, CSS, JS, PHP, MySQL, jQuery, Curl, Boty etc. Cytat(Matius90) Jestem młodym programistą PHP Cytat(Matius90) dopisz, że znalazłeś moje ogłoszenie na Forum.php.pl a następnie napisz co jest do roboty, ewentualnie stawkę jaką mi oferujesz
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 20:23 |