![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 1 Dołączył: 3.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam formę w tabelce do której dodaje wiersze za pomoca jQuery append:
Kod $('#transport_type_add').click(function() { $('#transport_type').append('<tr><td><input type="hidden" name="id_transport[]" value="new"/><input type="text" name="transport_type[]" value="" class="transport_type"></td><td><textarea name="transport_description[]" cols="40" rows="10"></textarea></td><td></td></tr>'); return false; }); oraz kod który mówi że pola .transport_type mają być autocomplete (tez jQuery oczywiscie): Kod $( ".transport_type" ).autocomplete({ source: availableTransports }); teraz pytanie jak to połączyć ? Próbowałem na parę sposobów ale kompletnie mi to nie wychodzi :< |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Coś w stylu:
Ten post edytował in5ane 17.03.2014, 10:00:19 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 1 Dołączył: 3.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem na
ale nic się nie zmienia :/ moze dla tego ze to tylko transport_type ma miec autocomplete. W konsoli nic nie widac. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:43 |