![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam cos takiego:
Zrobilem cos takiego ze wysyla na serwa zdjęcia (po uprzednim wybraniu ich z kompa) i zapisuje je w pliku html (jako img). Jak zrobic zeby 'wkladało' te zdjęcia do tebeli ktora ma dwie kolumny ? np.mam 6 zdjęć i chce zeby mi wlozylo je do tabelki 2 kolumny na 3 rzędy. Z góry dzięki. ps.nie znalazlem tego na forum. -------------------- ![]() Mój Status GG: ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
słabo szukałeś było i to ostatnio nawet:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=22798 -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko by bylo ok, gdyby Skrypt w tamtym poscie nie uzywał MySQL'a :]
Więc ma ktos jakis pomysł zeby to zrobic ? bez MySQL'a ? Dzięki :-) --------------------------------------------------------------- EDITED --------------------------------------------------------------- Dobra zmienilem pare rzeczy i dziala :-) DZIKI ! PAPA ! Ten post edytował ar2oor 14.11.2004, 01:22:29 -------------------- ![]() Mój Status GG: ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 12:53 |