![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie, prosze o radę i wskazanie drogi.
Zrobiłem sobie fajny dynamiczny select z pomoca jquery, ale nie dziala on na home.pl. Konsultant twierdzi ze nie ma opcji korzystania z jquery/ajax na ich serwerach. No i mam problem. Chce uzyskac taki efekt, ze z do listy rozwijanej pobieram sobie z bazy nazwy klubow, a po kliknieciu w jeden z nich chce pobrac i wyswietlic przypisanych do niego zawodnikow. Czy ktoś z Was ma wiedzę i wie jak to zrobic bez jquery? Pozdr. A. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oddzwoń do konsultanta i przekaż mu ode mnie, żeby się mocno rozpędził i zatrzymał na ścianie, może zmądrzeje.
Konsola? Błędy? Temat: JavaScript jesli Twoj watek go dotyczy KONIECZNIE przeczytaj |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oddzwoń do konsultanta i przekaż mu ode mnie, żeby się mocno rozpędził i zatrzymał na ścianie, może zmądrzeje. Konsola? Błędy? Temat: JavaScript jesli Twoj watek go dotyczy KONIECZNIE przeczytaj OK Przekażę ![]() Niestety zadnych bledow nie pokazuje w konsoli. Moge dac Ci dostęp, na PW jesli zechcesz zerknac? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No rzuć linkiem po prostu. JS jest po stronie klienta, więc żadnego dostępu nie potrzebuję.
|
|
|
![]()
|
|
No rzuć linkiem po prostu. JS jest po stronie klienta, więc żadnego dostępu nie potrzebuję. Dziękuje Już wiem. Aby działało jquery na home.pl trzeba wyłączyc skrypty stat.pl, ktore z automatu zliczają statystyki. Wyłączyłem i działa. Kolego jeszcze raz dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cie. Ten post edytował Frugo75 12.03.2014, 21:13:15 |
|
|
![]()
|
|
O żużel
![]() W odpowiedzi home.pl widzę dokleja na końcu coś takiego:
Pewnie to robi syf. + cytaty ludzi z tym samym problemem Cytat 1. Ja polecam wyłączyć statystyki 2. Konsultant polecił wkleić sobie ten skrypt ręcznie we właściwym miejscu, a problem zniknie. Opis do porady nr 1: http://dev.wpzlecenia.pl/2012/02/biala-str...my-rozwiazanie/ Ogólnie home.pl to najdroższa i najgorsza firma hostingowa jaką znam, polecam przejść na coś normalnego. |
|
|
![]()
|
|
O żużel ![]() W odpowiedzi home.pl widzę dokleja na końcu coś takiego:
Pewnie to robi syf. + cytaty ludzi z tym samym problemem Opis do porady nr 1: http://dev.wpzlecenia.pl/2012/02/biala-str...my-rozwiazanie/ Ogólnie home.pl to najdroższa i najgorsza firma hostingowa jaką znam, polecam przejść na coś normalnego. Jeszcze raz dziękuje Ci za zaangażowanie w mój problem;) |
|
|
![]()
|
|
Zaangażowanie, zaangażowaniem, daj znać czy pomogło.
edit: dopiero teraz przeczytałem edytowany post wyżej ![]() Ten post edytował Damonsson 12.03.2014, 21:20:20 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
OVH osobiście mam i polecam
1&1 podobno speedway-world stoi na jakimś badziewnym polskim serwerze, który często pada a smanager chyba na nazwa.pl albo home.pl - oby dwa do kitu wg mnie |
|
|
![]()
|
|
OVH osobiście mam i polecam 1&1 podobno speedway-world stoi na jakimś badziewnym polskim serwerze, który często pada a smanager chyba na nazwa.pl albo home.pl - oby dwa do kitu wg mnie OK. Dzieki. Zobacze to OVH. Projekt ma byc uniwersalny, nie tylko do zuzla, ale i do pilki, siatki, kosza, itp. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:57 |