![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki kod: Do tego diva w pierwszym pliku jquery dodaję
I teraz w zależności jaki div dodałem ( czy class czerwony czy zolty ) chciałbym przez drugi plik jquery dodać inne parametry. Jak odczytać jaką klasę nadałem dla div wewnątrz id_kolejny ? -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hasClass odnosi się do klasy danego div, a nie div wewnątrz niego...
Tak czy nie? -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapoznaj się z .children() i pamiętaj, że w jQuery możesz też korzystać z selektorów css - np. $( "div:first-child" ).hasClass()
Ten post edytował proszek 11.03.2014, 10:44:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:58 |