![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Do tej pory używałem doChangeItemFields aby aktualizować informacje na aukcjach i wszystko działało jak należy. Ale dziś dzwoni mi klient że nie może rozczytać aukcji, więc sprawdzam... http://allegro.pl/show_item.php?item=3978344860 No i zonk, cały szablon rozjechany. Błędne kodowanie itp... Nie wiem co się stało z tym, skąd nagle ten problem. Strona która aktualizuje ma kodowanie utf-8, z bazą łączę się też po UTF-8, więc powinno być ok. używam nusoap i tak łączę się z webapi
Nie wiem co się stało że przestało działać poprawnie. Ktoś z was może testowo użyć tej metody i spróbować zmienić istniejącą aukcję żeby potwierdzić że coś nie tak? Zgłupiałem i nie wiem co mam z tym dalej robić. Aukcji mam multum a używam masowych zmian , tak więc większość aukcji mi rozjechało.... Będe wdzięczny na pomoc -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sms365
W razie potrzeby, masz możliwość przedłużenia okresu spłaty całkowitej kwoty pożyczki o dodatkowe 15 (piętnaście) lub 30 (trzydzieści) dni, w zależności od wybranego okresu, na który udzielana jest pożyczka. Jeżeli została ona udzielona na 15 dni masz możliwość przedłużenia jej o 15 lub o 30 dni. W przypadku , gdy pożyczka została udzielona na 30 dni masz możliwość przedłużenia jej o 30 dni. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:23 |