![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
napiszę krótko i na temat, mam powidzemy domene main.website.pl i chciałbym na stronie przekazywać sobie informację do innych stron nie poprzez zmienne index.php?zmienna=1&zmienna=costam tylko powiedzmy main.website.pl/1/costam i zarazem zablokować domenę, żeby nikt nie mógł przeglądać folderów strony Jak to należy wykonać jak nazwać tego typu sprawę, bo nawet nie wiem jak to dokładnie nazwać by móc wyszukać w necie hasła / artykułu. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
htaccess - mod rewrite / routing php
Myślę, że znajdziesz kluczowe informacje po wpisaniu tego typu hasła w wyszukiwarce Jeżeli chodzi o blokowanie dostępu, to htaccess również umożliwia odrzucanie żądań kierowanych do określonych plików (o określonych rozszerzeniach), do tego możesz wyłączyć listowanie zawartości za pomocą
-------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 10:09 |