![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2013 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam.. Mam problem z czymś, o czym myślałem że jest proste..
A więc.. Po zalogowaniu, chciałem zeby pokazał się nam link(tylko dla zalogowanych). To mam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teraz problem z tym, że chcialbym ze strona kolejna pokazała się w małym oknie
Niestety, po kliknięciu w ten link nic się nie dzieję.. poprostu strona zostaje odświeżona.. Szukam od godziny na forach co i jak i nic nie potrafie znalesc.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Prosze o pomoc. Kolejne pytanie które do Was mam to, jak zrobic, żeby ten link pokazał się tylko osobie zalogowanej ale tylko dla tej, która w bazie danych ma np. "pozwolenie = 3" Rekord jest zrobiony.. też dużo kombinowalem i nic ; / Albo osobie która ma np. " ID = "1". Prosze bardzo o poomoc w tych 2 sprawach.. Nie wiem czy to dobrze wyjaśniłem.. ale mam nadzieje że się domyślicie co chce przez to powiedziec:) Pozdrawiam Ten post edytował awek520 26.02.2014, 16:37:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Kolejne pytanie które do Was mam to, jak zrobic, żeby ten link pokazał się tylko osobie zalogowanej ale tylko dla tej, która w bazie danych ma np. "pozwolenie = 3" Rekord jest zrobiony.. też dużo kombinowalem i nic Nic skomplikowanego. Dla zalogowanego - przy logowaniu musisz utworzyć w sesji jakąś informację o tym, że użytkownik jest zalogowany i potem zwykły warunek np. if(isset($_SESSION['logged'])) Dla pozwolenie=3 - musisz pobrać z bazy rekord i znowu warunek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2013 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o wyśrodkowanie nowego okna to moze byc np tak:
okienko wysrodkowane o to chodzi? Ten post edytował rad11 26.02.2014, 18:14:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O to Ci chodzi? to mam, ale chce żeby było to pokazywane tylko dla użytkownika z id = 1.. Mógłbyś mi jeszcze powiedziec, czy jest jakiś kod na otwieranie tego okna na środku strony? if($_SESSION['user_id']==1) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dziękuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pokazuje się wtedy, kiedy obojętnie jaki użytkownik jest zalogowany.. A mi chodzi o to, żeby pokazywało się to tylko dla ID = 1 PS. Nie wiem czemu.. ale wywala mi bład w tym kodzie.. Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in C:\WebServ\httpd\edycja.php on line 13
Mógłby ktoś pomoc?? jak w tym przypadku i w poprzednim ? Ten post edytował awek520 26.02.2014, 20:35:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:43 |