![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym stworzyć tabele z tablicy. Do całej operacji używam środowiska PHPWord. Do tablicy dane dodaje zapytaniem SQL. Dane z bazy danych wyciągam do 5ciu tablic, które po połączeniu wyglądają tak Cytat Array ( [0] => Array ( [miasto] => Warszawa ) [1] => Array ( [imie] => Jan [nazwisko] => Kowalski) [2] => Array ( [tel] => 111111111) [3] => Array ( [adres] => Warszawska) [4] => Array([wiek] => 25 )) Tablica ta jest łączona za pomocą array_merge następnie za pomocą foreacha wrzucam je do tabeli. Wszystko fajnie ale dodane dane do tabeli wyglądają następująco Cytat Warszawa-------------------------------------------------- ------------ Jan Kowalski---------------------------------- -----------------------------111111111-------------------- ------------------------------------------ Warszawska---- -----------------------------------------------------------28 Zauważyłem że z tablicy: Cytat Array ( [0] => Array ([miasto] => Warszawa [imie] => Jan [nazwisko] => Kowalski [tel] => 111111111 [adres] => Warszawska [wiek] => 25 Dane wyświetlane są normalnie w jednym wierszu. Myślę ze problemem jest połączenie tych tablic ale nie wiem jak się z tym uporać. Z góry dzięki za podpowiedzi. Ten post edytował Patryk224 25.02.2014, 00:09:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:20 |