![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie, trafiłem na forum zupełnie przypadkowo poprzez wyszukiwarkę google i kopletnie nie wiem czy możecie mi pomóc w moim skrypcie. Otoż mam pewien skrypt który wamaga z mojego punktu widzenia prostej przeróbki, jest on używany w internetowej grze przeglądarkowej plemiona. Na początku chciałbym objaśnić działanie skryptu który wymaga przeróbki, mianowicie na początku aby skrypt zadziałał muszę nacisnać literkę 'b' na klawiaturzę następnie pojawia się komunikat "naciśnij b - wybierz wioski - ponownie naciśnij b" wtedy zaczyna sie zaznaczanie ilości wiosek których chce wyświetlić cordy(czyli współrzędne) (screen nr.1). Gdy wioski są zaznaczone i nacisne ponownie 'b' są one widoczne w takie ramce (screen nr.2).
![]() ![]() Na forum nie mogłem wkleić kodu (za długi post), znajduje się on w tym linku: SKRYPT Co chcę przerobić ? - Otoż kompletnie nie potrzebna mi ramka wyświetlająca cordy, zamiast tego chciałbym aby każda zaznaczona przez mnie wioska została otworzona w nowej karcie przeglądarki. Czy da rade coś takiego zrobić? Ten post edytował abscs 24.02.2014, 18:25:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Alternatywne Forum dla Ekspertów, którzy patrząc w szklaną kulę wywróżą, co chcesz osiągnąć
Podpowiedź: kod. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:02 |