![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam otóż miałem problem na maszynie kimsufi wynajmowanej w firmie ovh system to linux debian .Ostatnio coś zapelniło cała partycje roota i zaczeły sie błędy z forum itp baza danych sie cos zepsuła zrobiłem miejsce na partycji ale już mysql nie działał .dodaje logi z niego na dole jest napisane ze dysk jest pełny chociaż jest miejsce więc nie wiem w czym tkwi problem .nie wiem za co odpowiadaja pliki typu : /tmp/ST7vGaCL one sa chyba ukryte nie wiem czy usunac je w jakiś sposób ?. Po prostu nie mam zbytnio pojęcia o tym i potrzebuje pomocy i jakiś rad.Próbowałem także naprawiać ta baze i tabele niektóre sie naprawily ale pare nie.Pisało w acp żeby zrobić tabele lecz nie mam phpmyadmin i nie wiem zbytnio jak to zrobić a teraz w acp nie moge się zalogować wyskakuje taki bląd:
Kod mySQL query error: ALTER TABLE upgrade_history ADD upgrade_app varchar(32) NOT NULL default 'core' SQL error: Duplicate column name 'upgrade_app' SQL error code: 1060 Date: Sunday 23rd February 2014 02:46:36 PM ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Date: Sun, 23 Feb 2014 14:46:36 +0000 Error: 1060 - Duplicate column name 'upgrade_app' IP Address: 178.235.251.15 - /admin/upgrade/index.php?_acpRedirect=1 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mySQL query error: ALTER TABLE upgrade_history ADD upgrade_app varchar(32) NOT NULL default 'core' .--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------. | File | Function | Line No. | |----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------| | admin/setup/sources/base/ipsRegistry_setup.php | [upgradeLegacy].__construct | 313 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------' .Gdy wchodze na maszynie w mysql administrator to nie moge żadnego katalogu który w nim jest wybrać bo wyskakuje bląd: Could not retrieve entity status data for schema 'www.www' Mysql Error nr .0. Jak mogę to naprawić .Jeżeli niema możliwości naprawy to jak moge zresetowac wszystko w bazie itp bez reinstalacji forum itp. ![]() Logi mysql daje wklejke bo sa dość długie. wklejto.pl/192731 |
|
|
-arrtxp- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jeżeli nagle coś Ci zapełniło dysk... miałem kiedyś taką sytuacjie.
Umnie było tak, wyszukałem jakimś tam poleceniem wyguglowanym największy plik na dysku i to się okazało strzałem w dzieśiątke. Coś utworzyło plik o 99 GB ! Jaja nie ? Pomogło skasowanie jego:> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic nie dalo ale mam pytanie jak się tego pozbyć "http://wklejto.pl/192850" i to "wklejto.pl/192853"
Ten post edytował kasta18 24.02.2014, 15:47:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:36 |