![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam 4 formularze oraz 4 tabele w mysql. Ja wybieram formularz modul i wypełniam pola i klikam zapisz, to mi dodaje puste rekordy również w pozostałych tabelach w mysql.
Ten post edytował pawel0789 21.02.2014, 17:24:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Skoro uruchamiasz skrypt, to on wykonuje to, co ma wykonać (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Musisz w jakiś sposób odseparować część skryptów, odpowiedzialne za dodawanie... albo zabezpieczyć przed dodawaniem pustych rekordów.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłby ktoś podać przykład tego typu:
Na stronie mamy dwa formularze ( i więcej) , nie mają ze sobą nic wspólnego. Wybieramy dany formularz wypełniamy go i zapisujemy do mysql. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Nie potrafisz uzyć instrukcji warunkowej, to wróć do kursów PHP:
A jaki warunek? Jaki chcesz, może być to nazwa forma, ukryty input, itp. Ucz się myśleć i pracować samodzielnie. |
|
|
![]()
|
|
Klikając produkt wyświetla mi po prawej stronie formularz dodający do bazy i jest ok, z wyjątkiem jednego jak wypełniam formularz i klikam dodaj to przechodzi mi na 'produkt.php' a powinno od razu dodać do bazy bez przechodzeni. jak to rozwiązać ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 17:07 |