![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam do sprzedania książkę, która jest już mi zupełnie nieprzydatna. PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW Vademecum Profesjonalisty Helion - książka praktycznie jak nowa, bez śladów użytkowania, - płytka cd - niepomazana, bez otarć, - stan oceniam na bdb+ Cena: 70zł Mam również kursy na dvd (oczywiscie o PHP): - jak dla mnie świetnie zrobiony, polecam inne kursy tego wydawnictwa, są bogate w wiedże, a do tego lektor idealnie wszystko opowiada, tłumaczy Kurs PHP 5 Podstawy programowania opis zawartości: Kurs PHP podstawy Cena: 39zł Kurs PHP - System CMS opis zawartości: PHP - system CMS Cena: 89zł ps. dopuszczam logiczną i uczciwą negocjacje ceny. Można kupić każda z pozycji osobno. Przy zakupie w całości, wysyłka gratis Płatność: przedpłata Oferowane artykuły pochodzą z legalnego źródła, kupiłem je osobiście, teraz są już niepotrzebne, przerobiłem je i zalegają. Kursy DVD już sprzedane, pozostaje książka. Ten post edytował borubar 21.02.2014, 10:01:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:37 |