![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aktualnie robię panel admina. Zatrzymałem się na panelu tworzenia i edytowania sondy. Jak myślicie - robić możliwość edycji ilości głosów dla każdej odpowiedzi:?
Problem w tym, że właściciele serwisów mogą za pomocą tego skryptu w łatwy sposób oszukiwać użytkowników. 1. Czy wstawianie tej funkcji ma sens:? 2. Jakie wg. was są wady i zalety tej funkcji:? 3. Wasze zdanie, opinia na temat tej funkcji... Zerowanie głosów oczywiście będzie. Chciałbym, aby każdy się wypowiedział. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie ten dział ? ja tu nie widze linku
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenosze Oceny -> php
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem ingerencja w wyniki sondy nie ma sensu. Chyba, że jakiś zapaleniec chce CI popsuć całą ankiete, ale to są extremalne sytuacje. Zawsze dane możesz zmienić ręcznie. A po co marnować czas na wymyślanie funkcji. Zresztą jak chcesz. Moge Ci pokazać mój skrypt zarządzania ankietami apartym na dwóch plikach textowych. Daj znać jak chcesz.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:25 |