![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2002 Skąd: Pruszków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam za pomocą tego skryptu
wyciagam plik graficzny z bazy i jego wyswietlam. Pytanie jak mam przerobic ten skrypt aby robil mi miniaturke. Potrafie zrobic miniaturke gdy grafika wczytywana jest z pliku a nie bazy ![]() Prosze o pomoc -------------------- Centrale telefoniczne VOIP - www.astrocom.pl
VOIP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miniaturka ma być zapisywana na serwrze czy tworzona "w locie"
![]() -------------------- Warsztat: Apache 1.3.29 / PHP 4.3.4 / MySQL 3.23.58 / Winsyntax
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2002 Skąd: Pruszków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tzn. duze zdjecie zapisywane jest w bazie danych.
mi zalezy aby pobrac w "locie" z bazy (nie wiem jak to nazwac plik, dane) zmniejszyc i wyswietlic czyli tak jak sie robi miniaturki na plikach 1)otwiera sie plik 2)stosuje funkcje imagecopyresized 3)i wyswietla sie to tylko u mnie 1) pobiera sie dane z bazy 2) ... 3) wyswietla Ja mam zdjecia zapisane w bazie mysql. -------------------- Centrale telefoniczne VOIP - www.astrocom.pl
VOIP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:13 |