![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem ze chciałbym żeby po każdym adresie jak sie dopisze jakiś znać to zęby przekierowywało mnie na stronę główną bo teraz mam tak jakoś dziwnie ze jak na kocu dodam slah i coś tam jeszcze to sie ta sama strona otwiera, aloe jak na końcu dodam coś bez slasha to działa dobrze i sie przekierowuje. -------------------- aloe vera forever
Forever Living |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po slashu serwer szuka folderu google: htaccess
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po slashu serwer szuka folderu google: htaccess wcześniej miałem tak ze miałem adresy bez slasha i jak go dodałem na końcu to ta sama strona sie otwierała i to był duplikat ale udało mi sie z tym uporać i znalazłem taką regułkę i teraz jak na końcu dam slash to go odejmuje i jest ok ale tak jak pisałem zauważyłem ze jak go dam i po nim cos to znowu sie otwiera duplikat , da sie jakoś zrobić zeby zawsze przekierowywało a sprawdzałem na innym sklepie na tym samym skrypcie i tak maja. RewriteRule ^(.+)/$ /$1 [L,R=301] -------------------- aloe vera forever
Forever Living |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:24 |