![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jest to mój pierwszy prywatny projekt - serwis ogłoszeniowy celujący w mniejsze miejscowości. http://oglos.info/ Nad czym będę pracował w najbliższym czasie? - geolokalizacja, - konta dla użytkowników, - zdjęcia i generowanie miniatur, Potrzebny mi feedback dotyczący grafiki, funkcjonalności, użyteczności itp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu jest to w dziale ocen skoro serwis nie jest zrobiony?
I tak podam kilka błędów to łątwiej ci będzie pracować: a co z ogłoś.info? Jeśli twoja to zrób przekierowanie, jeśli nie to słabo. NIE publikuj maili użytkowników tekstem jawnym! Najlepiej w ogóle nie publikuj tylko daj formularz kontaktowy. Ja bym nie dał ogłoszenia jeśli mój mail pojawi się w serwisie. Minimaizacja chyba jest zbyt duża. Za malo kolorów - wszedzie sama biel. Gdy chciałem dodać ogłoszenie to chwile szukałem - jest ukryte pod ikonką plusa. Myślałeś aby dodawać ogłoszenia nie tylko tekstowe ale w html? Coś w tym stylu: http://sandbox.scriptiny.com/tinyeditor/ Jak ochrona przed spamerami? Brak informacji co to za strona. wejdź np. na tablica..pl - niby znana strona ale na głónej mamy doładny opis do czego służy portal. Gdzie jakikolwiek kontakt z administratorem strony? Dodałem ogłoszenie testowe - nie da się usunąć! a co jeśli ktoś już ma nieaktualne ogłosznie? JAk poruszać sie po kategoriach? da się wejść np. w 'praca', ale jak wejść głębiej w 'biurowa'? Znak zapytania nic nie robi. Przycisk 'Znajdź' jest i dla miast i dla ogłoszenia. Jest to mylące i nieintuicyjne. Ten post edytował timon27 22.02.2014, 22:06:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To moja domena, wydaje mi się, że ustawiłem przekierowanie w ustawieniach dla domeny. Czy to się robi po stronie nginx?
Dzięki za wszystkie uwagi! Są bardzo cenne i popracuje nad rozwiązaniem tych problemów. Ten post edytował ut2222 22.02.2014, 22:05:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://oglos.info/search/?q=
Ciekawe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) http://oglos.info/search/?q=dupa Jakiś tekst o braku wyników by się przydał. Żeby dodać ogłoszenie trzeba nacisnąć plusika na zielonym tle - bardzo nieintuicyjne, napis w stylu "Dodaj" chociaż powinien być Brak poprawnego linku do profilu użytkownika |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj sortowanie ogłoszeń, bez tego nie ma szans na jaką kolwiek przydatność takiego portalu. Sortowanie według ceny, czasu, kategorii i miejsca będzie ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie logo ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 6 Dołączył: 22.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo fajne bo w Django (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przewinąłem na sam dół i mi się zawiesiła przeglądarka
Dobre do wstrzykiwania malware Pozatym fajnie zrobione, trochę więcej grafiki i będzie lux (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poczytaj też o metodzie umieszczania treści 6x6 Ten post edytował ZenekN 11.04.2014, 23:33:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Irlandia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie poręczniej by było gdybym, sam mógł na dole kliknąć "więcej" bo to że dzieje się to samoczynnie doprowadza mnie do szewskiej pasji, i tak jak koledzy ten przycisk dodania.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:34 |