![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym uzyskać nazwę najlepszego darmowego skryptu sklepu. Wiem, że jest prestashop? Proszę powiedzieć jaki jest najlepszy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z reguły najlepszy jest taki z którym programista ma już doświadczenie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A co możecie polecić? Bo o prestashop słyszałem wiele negatywnych opinii
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
magento, prestashop reszta to nieporozumienie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko zależy od umiejętności programisty i przeznaczenia.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 144 Dołączył: 22.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio trochę grzebałem w sklepach i opencart jest całkiem znośny, ale szczerze mówiąc, każdy ma jakieś wady i zalety. Najlepiej sobie poinstalować dostępne i sprawdzić który najlepiej "leży"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 128 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie w rodzaju "Jakie jest najlepsze auto".
Pobierz, przetestuj i wybierz ten który najlepiej spełnia wymagania twoje i klienta. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za 3. tygodnie będzie nowa Presta.
Poza Prestą i Magento, jest jeszcze właśnie tylko OpenCart do mniejszych zastosowań. |
|
|
-krzysiuus- |
![]()
|
Goście ![]() |
Testowałem magento i powiem szczerze że nie bardzo mi podchodził... jakoś wolno się ładował itd.
Obecnie korzystam z presty i jestem zadowolony (wiele skórek, dodatków, tutoriali). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 144 Dołączył: 22.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 128 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podobno nie mieli mieszać w core i główne zmiany miały być w wyglądzie. RWD, zintegrowany Bootstrap 3, sass+compass, odświeżony backend i nowy domyślny szablon frontendu.
Takie ogólne rozeznanie jest tu: http://www.prestashop.com/en/progress-1-6 Rewolucją bym tego nie nazwał, ale sprawia w miarę pozytywne wrażenie. Pewnie i tak trochę czasu minie zanim będzie to w miarę stabilne (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:11 |