Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP] Skrypt wyświetlający zdjęcia
McGoo123
post 13.02.2014, 19:12:17
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Hej,

mam problem z cms-em (to rozwiązanie dedykowane, nic znanego), w którym dodaję zdjęcia do galerii. Coś się stało ze skryptem wyświetlającym zdjęcia. Jest to skrypt, który generuje rozmiar zdjęcia bazując na adresie url poniżej:
Link wygląda następująco : image.php?m=gallery&id=192&maxWidth=160&maxHeight=115

Niestety nagle coś się popsuło i skrypt nie wyświetla zdjęcia tylko :
"����JFIF������w��>�������Sܜ��s���&������z{�����@�۷Qۿ�_�<��X��+�-��U�O�/ٿ�W���.�m���U���.5�FM�~&�7����<9�^���,Q�t_E}{�ji1�16���&�������kK�.J ey5�S��U�����W�H���1��&L�'R�4������f��W�+]���v?��/���l�N�ힼq�/�����v�s�^+����ƴ�����mk���g��Y�Akw�(K�?����w��t�-z�-�MOX�g�YCk95K� i�����5�ֶS��_3�W����о)�E����i�����_��B�5�����4�e�o* ]�ݑ)�$7��X�"�0���Z�����i�r�y�i9>ZWW����c�r� 8�7�R8l�ӣN�J���R����NT���/mR*Qzӣ=�����Lc$��@����|��[����� �������dž/�U�΅'�luO��>�ʞ�R�,�a"EHt���(%�7�%�s�����7���G���^����xv�^��~�!�,��S�E�ӭ��*��i2m@�!�h��|��J�Z�0��S ��F %ϒ�Ʋcˀ�%t�1C��}0�6�I�'v�K�T��}}�W}��Ҳ�q2��w�R������yVz��b�N���'|..."

Próbowałem wygooglać problem, ale nie udało mi się znaleźć źródła problemu. Czy problem może leżeć po stronie serwera? Niestety nie bardzo mogę pokazać cały skrypt, ale są tam takie funkcje jak imagecopyresampled(), imagecreatetruecolor().

--------------------
Pozdrawiam
McGoo
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 20.06.2025 - 13:19