![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiatm, mam taki problemik ... Kiedy dodaje jakiś wpis do bazy, zapisuje sobie dwie daty :
Chciałbym aby po określonym czasie (tu akurat po 3 minutach) wpis się usuwał. Próbowałem to napisać tak, ale jakoś nie działa :
Proszę o popowiedź. Pozdrawiam ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Dzięki za podpowiedź, faktycznie dział. Mam jeszcze jedno pytanko odnośnie tego samego. Czy w takim wypadku potrzebuje zapisywać do bazy 2 daty (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Czy wystarczy, że zapisze datę dodania ogłoszenia a zapytanie :
zrobi resztę. To znaczy doda sobie do daty dodania ogłoszenia ten czas, po którym ogłoszenia ma być usuniete i je usunie. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Jak bum cyk cyk, nie mam pojęcia, o czym mówisz.
Podaj swoją aktualną strukturę tabeli. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(bartek.jaw @ 2004-11-10 14:34:09) Witam ! Dzięki za podpowiedź, faktycznie dział. Mam jeszcze jedno pytanko odnośnie tego samego. Czy w takim wypadku potrzebuje zapisywać do bazy 2 daty (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Czy wystarczy, że zapisze datę dodania ogłoszenia a zapytanie :
zrobi resztę. To znaczy doda sobie do daty dodania ogłoszenia ten czas, po którym ogłoszenia ma być usuniete i je usunie. Pozdrawiam. tak bartek, nie musisz dodawac tej drugiej daty do bazy. |
|
|
![]()
|
|
Dzięki "harmag", Ty mnie chyba zrozumiałeś. Wielkie dzięki za wszystkie podpowiedzi.
Jeszcze raz pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:23 |