![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie umiem sprecyzować pytania więc powiem co chcę zrobić:
Mam system newsów i chcę, aby np. 2 pierwsze newsy miały pełną treść a nastęne np. 10 wyświetlało się tylko jako nagłówki (coś takiego jak na digarcie). Właściwie większość rzeczy mam już zrobioną, ale: Pierwsze 2 newsy wyświetlają się w sposób: $sql = "SELECT (..) LIMIT=2" Co mam zrobić, żeby następne 10 newsów wyświetlić z pominięciem tych dwóch piewszych ![]() Z góry dzięki za pomoc ![]() Ten post edytował camelx 9.11.2004, 20:12:59 -------------------- windows nie jest wirusem... wirusy coś robią :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdzie n to rekord od ktorego zaczynasz (w Twoim przypadku 2) a m to liczba rekordow ktore chcesz pobrac z bazy -------------------- Gentoo Linux 64bit / PHP 5.2 / MySQL 5.1
-> Administracja serwerami Linux i FreeBSD |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa ! Wielkie dzięki
![]() -------------------- windows nie jest wirusem... wirusy coś robią :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:16 |