![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałem napisac skrypt który pobierałby plik (wskazany przezemnie) z jakiegos servera a nastepnie przesyłałby go do przegladarki. W skrócie powinno to wygladac tak ze wklejam link i pokazuje mi sie okienko "zapisz do ..." Z tego co zdązyłem sie zorientowac to powinienem uzyc funkcji fsockopen() ale zwraca jakies błedy i nie wiem jak plik wysłac do przeglądarki ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(LLD @ 2004-11-09 19:59:16) Witam Chciałem napisac skrypt który pobierałby plik (wskazany przezemnie) z jakiegos servera a nastepnie przesyłałby go do przegladarki. W skrócie powinno to wygladac tak ze wklejam link i pokazuje mi sie okienko "zapisz do ..." Z tego co zdązyłem sie zorientowac to powinienem uzyc funkcji fsockopen() ale zwraca jakies błedy i nie wiem jak plik wysłac do przeglądarki ... "jakies" bledy? a moze bys napisal jakie konkretnie? polecam: http://rtfm.bsdzine.org -------------------- Gentoo Linux 64bit / PHP 5.2 / MySQL 5.1
-> Administracja serwerami Linux i FreeBSD |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
błedy były dlatego ze nie potrafie poprawnie zastosowac funkcji wiec nie ma sensu wypisywanie tu ich.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 14:56 |