![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Metoda zwraca mi takie dane do zmiennej w formacie json: [Object { id_log="1", id_user="1", id_action="1", więcej...}, Object { id_log="2", id_user="2", id_action="1", więcej...}, Object { id_log="3", id_user="1", id_action="2", więcej...}] Jak mogę sprawdzić rozmiar drugiego wymiaru? Próbowałem tak: zmienna[0].length ale nie działa. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 70 Dołączył: 5.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem w 100% trzeźwy, ale ja tu widzę tablicę obiektów. W dodatku obiekty są niepoprawne. Powinno być
Kod [Object { id_log: "1", id_user:"1", i tak dalej. Jeśli mam rację, to możesz sobie zrobić helpera: Kod Object.size = function(obj) { var size = 0, key; for (key in obj) { if (obj.hasOwnProperty(key)) size++; } return size; }; Wtedy Kod Object.size(JakisObiekt); zwróci Ci liczbę 'properties' w danym obiekcie. Ale nie widze, szczerze mówiąc tutaj za bardzo sensu. Uprzedzam, że możliwe, że całkiem źle to zrozumiałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 70 Dołączył: 5.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, no ale po co tak robisz? Co Ci daje ich ilość w obiekcie?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Potrzebuję tego do stworzenia dynamicznej tabelki z danymi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:54 |