![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strzelam... $dat[2004][11][9] ?
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(sf @ 2004-11-09 18:29:27) strzelam... $dat[2004][11][9] ? ![]() No tak, ale jak jednak potrzebuję tego zera przed dziewiątką? ![]() Czy da się zrobić tak, żeby nie ucinała się cyfra po zerze? I dlaczego w ogóle tak sie dzieje? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Moge co najwyzej wymyslic teorie. Sprobuj inaczej rozwiazac ten problem, moze nie potrzebujesz takiej rozbudowanej tablicy i mozna to wszystko inaczej robic... Pozatym formatowanie date tez generuje liczby bez 0 na poczatku, mozna sobie wybrac.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(sf @ 2004-11-09 18:38:42) Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Moge co najwyzej wymyslic teorie. Sprobuj inaczej rozwiazac ten problem, moze nie potrzebujesz takiej rozbudowanej tablicy i mozna to wszystko inaczej robic... Pozatym formatowanie date tez generuje liczby bez 0 na poczatku, mozna sobie wybrac. Oczywiscie mozna pozbyc sie zera i mozna wygenerowac date bez niego... i prawdopodobnie tak zrobię, ale jestem ciekawy dlaczego tak się dzieje. Podczas prób okazało się, że w takim kodzie:
również ucięło się "9" po cyfrze zero. Pomogło wstawienie zmiennych w cudzysłowia. Ale taki manewr nie chce działać na tablicy... |
|
|
![]()
|
|
- No tak, po co pisać skrypt, lepiej sobie pofilozofować ;] Kiedyś też tak miałem.
- Dlaczego już nie masz? - Programowanie mnie wciągneło. -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:20 |