![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Zajmujemy się tworzeniem aplikacji mobilnych, ale czasami trzeba stworzyć również jakiś serwis, naogół niewielkich rozmiarów, stronę, lub lub skrypty PHP komunikujące się z apkami mobilnymi po JSON. Dlatego poszukuję programisty PHP, SQL (PostgreSQL, MySQL), HTML (front end), odrobina JavaScript, do dłuższej, aczkolwiek nieciągłej współpracy. Praca zdalna na fakturę lub umowę o dzieło, na zasadzie: - wysyłam informację o aplikacji do zrobienia - ustalamy warunki - cenę, czas - działasz - płacę. Zawsze. Generalnie, zależy mi na kimś, na kim mogę polegać. W kolejności - rzetelność i uczciwość - doświadczenie, znajomość obiektowego PHP, HTML, wspomnianych baz danych na poziomie conajmniej średnim Mamy swój mini framework PHP, ale możemy działać w innym popularnym. Zgłoszenia proszę wysyłać na: contact@yarmobile.com Dzięki. Jarek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 17 Dołączył: 15.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- płacę. Zawsze.
Cóż za niesamowita łaska ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 08:40 |