![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Skąd: Żmigród Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Część wszystkim...
Swoje forum mam ale ja tylko znalazłem serwer, a reszte kolega z internetu mi zrobił ![]() A chciałbym sie dowiedzieć jak wszystko od podstaw zrobić ? ![]() -------------------- Jestem z tej dziedziny zielony :(
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Załóżmy, że masz już serwer, który obsługuje php, i jeżeli forum tego wymaga to MySQL. Pobierasz forum, wstawiasz na serwer, otwierasz skrypt instalacyjny forum (zwykle install.php ) i robisz zgodnie z instrukcjami na ekranie.
-------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Skąd: Żmigród Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(shizo @ 2004-11-09 15:11:18) otwierasz skrypt instalacyjny forum (zwykle install.php ) i robisz zgodnie z instrukcjami na ekranie. hehe a jeżeli wszystko jest po angielsku a ja słabo znam angielski ![]() ![]() zresztą z kąd najlepiej pobrać forum? Ten post edytował Olimp 9.11.2004, 17:21:31 -------------------- Jestem z tej dziedziny zielony :(
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chwika, bo to jakis amok. Dales sobie pod button WWW linka do strony:
http://members.lycos.co.uk/plopek/index.php Nie wnikam, czy ona Twoja czy tez nie, ale na dole, w stopce strony, znajduje sie link: http://www.phpbb.com/ Polecam Ci udac sie na te strone. Fakt, jest ona w jezyku angielskim. Dyb dyb dyb, co tu zrobic? O! Wiem! Uzyjmy google.pl! Na szczescie ta strona jest juz w jezyku polskim. Wpisz w pasku phpbb i zaznacz opcje: "Szukaj na stronach kategorii: Polski". Pierwsza strona jaka Ci sie otworzy traktuje wlasnie o tym "skrypcie" forum. Powiem wiecej. posiada Faq i nawet forum, wiec istnieje duze prawdopodobienstwo, ze wszystko co poszukujesz, wlasnie tam znajdziesz. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Wielki dzięki
![]() Ps: Topik można zamknąć ![]() -------------------- Jestem z tej dziedziny zielony :(
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:57 |