![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 4 Dołączył: 3.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawiam się jak najlepiej wykonać logowanie na wielu witrynach, mianowicie mam domeny:
xxx.pl , yyy.pl, zzz.pl I wystarczy abym na jednej z nich się zalogował a będę zalogowany na wszystkich. Myślałem żeby zrobić iż po zalogowaniu na xxx.pl przekierowuje na yyy.pl z niej później na zzz.pl i wracam na xxx.pl, między czasie ustawiając ciastka. Zastanawiam się jak bezpiecznie przesyłać dane między nimi np POSTEM. I co jeżeli będzie tych domen np 50? Wtedy to już nie będzie zbyt wydajna metoda. Proszę o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google: single sign on
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 4 Dołączył: 3.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za nakierowanie, nie znałem tego terminu dlatego nic w google nie mogłem sensownego znaleźć. Ciężko z angielskim,ale coś po polsku też jest także przestudiuje zaraz i jakby co się odezwę. Pozdrawiam
EDIT: niestety nic ciekawego nie ma, tj. w PHP Ten post edytował szajens 2.02.2014, 02:13:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:32 |