![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie mam problem mianowicie na pewnej stronie wyswietlona jest lista pewnych zeczy ( czesto ja aktualizuja , wniki z mysql) i chcialbym zrobic by na mojej stronie rowniez wyswietlany sie wyniki z tej strony. Wyglada to tak pewnastrona.net/index.php?go=szukanafraza i w tamtej stronie pokazuja sie wszystkie wyniki zawierajace szukanafraze. Chcem wyniki z tamtej strony sie wyswietlaly na mojej . Jak to zrobic? prosze o pomoc.
Mecze sie z tym juz dlugo wiec prosze o szybka odpowiedz. -------------------- Notatnik rządzi!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze zasosuj wyrażenia regularne i fukcje eregi()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual , żeby odnaleśc interesująca nas część strony.
np:
Mój kod może nie dziłać, ale pokombinuj z eregi(), -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Siner @ 2004-11-08 19:19:58) Moze zasosuj wyrażenia regularne i fukcje eregi()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual , żeby odnaleśc interesująca nas część strony. np:
Mój kod może nie dziłać, ale pokombinuj z eregi(), Niestety nie działa wyskakuje : Kod Warning: REG_EMPTY on line 13 ![]() -------------------- Notatnik rządzi!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:35 |