![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z uwagi na coraz większą ilość zleceń, szukam współpracownika/podwykonawcy/pomocnika. Nie szukam osoby wszystkowiedzącej, ale raczej kogoś otwartego na nową wiedzę, kto nie boi się zadawać pytań i umie korzystać z Google.
Co musisz umieć? - bardzo dobrze PHP 5, ze znajomością nowoczesnego frameworka MVC (Symfony 2, Zend, Laravel, Yii) - wiedzieć po co zakłada się indeksy w bazie danych - dobrze ogarniać frontend, szczególnie JavaScript (jQuery, AJAX) - dobrze komunikować się po angielsku (zachodni klienci, specyfikacja i cała komunikacja po angielsku) - umieć posługiwać się systemem kontroli wersji (Git / SVN) - być komunikatywnym, nie bać się zadawać pytań jeśli czegoś nie wiesz albo czegoś jeszcze nie umiesz - dotrzymywać terminów. Nie interesują mnie osoby, które dzień przed deadlinem nagle znikają na tydzień Co oferuję? - ciężką, ale dającą satysfakcję pracę. Na początek kilkanaście (do ok. 30) godzin tygodniowo - dobre i terminowo płacone pieniądze (zaproponuj swoją stawkę godzinową) - ciekawe i bardzo zróżnicowane projekty (od Wordpressa, przez Magento do własnych portali stworzonych od zera) - moją pomoc i wiedzę (w ramach możliwości) w razie potrzeby - zlecenia polegające na programowaniu, bez zabawy w cięcie layoutów z PSD Zainteresowany? Wyślij mi info o sobie. Może być kilka zdań, CV, portfolio, trochę kodu - cokolwiek. No i oczywiście swoją stawkę godzinową. Skontaktuję się ze wszystkimi. Email: sowiq@sowiq.net Ten post edytował sowiq 29.01.2014, 12:31:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:47 |