![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
W zwiazku z poszerzaniem oferty mojej 1 os DG poszukuję obecnie osoby/osób do: - modyfikacja skryptu sklepu www (szczegóły do omówienia - myślę że tutaj nie ma miejsca) - "pozycjonowanie" tegoż sklepu - grafika Prowadzę DG, działam legalnie i tak tez zamierzam działać. Poszukuję osoby/osób, które będa chciały ze mną, pierwszy projekt już jest "złapany", działać na zasadach przejrzystych. Wynagrodzenie za prace - ustalane indywidualnie dla każdego zlecenia/modyfikacji, - fv lub umowa - wg zasad ustalonych wspólnie, - gwarantuję płynność finansową, jeżeli ustalimy za zlecenbie wynagrodzenie np. 1599zł, to tyle wypłacam po wykonaniu zlecenia i nie ma dyskusji Wymagam - znajomości każdego z tematów (jeżeli grafik, to biegły w rastrze i wektorze :-), etc) - doświadczenia w swojej dziedzinie, trzeba działać płynnie, - umiejętności pracy w grupie, bez pokazywania co to nie ja, etc Chetnych proszę o wiadomosć na PM, oferty zbieram przez tydzień, potem kontaktuję się osobiście z wybranymi osobami. przedstawię jasny i czytelny zakres wpsółpracy, podam prawdziwe dane mojej firmy, tego samego wymagam również od drugiej strony. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 21:34 |