![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam!
mam stronke na ktorej prezentuje projekty i artykuly. linki di kazdego z nich deneruje korzystasjac z bazy mysql. w kazdej tabeli mam kolumne licznik_odwiedzin. problem w tym ze nie wiem jak inkrementowac to pole po wcisnieciu linku do tego artykulu (projektu)... dodam ze link przekazuje do index.php parametry za pomoca $_GET. czy zrobic to jakos tak ze przekazujac zmienne do index.php na poczatku wywoluje jakas funkcje inkrementacji a potem dopiero silonik index.php decyduje jaki content dolaczac do finalnej strony, czy jest jakis inny oklepany sposob? tak przy okazji: czy to jest normalne ze zarządzaniem zawartoscia finalnej strony zajmuje sie index.php na podstawie parametrow $_GET? nie uzywam szablonow. pozdro4all -------------------- yegomość KY3ORR
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeglądnij tego posta. tam chodzi o licznik downloadu ale może coś z tego wyciągniesz.
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=22607 -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:14 |