![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-sru24- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, chciałbym zmienić wygląd tej przestarzałej tabelki, ale nie wiem jak.
Możecie zrobić to za mnie? Kod:
Aktualny wygląd: ![]() A chciałbym: ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Wrzuć jeszcze raz te screeny na iv.pl żebym zobaczył i opisz jaki efekt chcesz uzyskać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żeby unowocześnić to wywal bgcolor, i font color, przenies to do stylów CSS. Stosowanie <b> w tym wypadku też nie jest specjalnie dobrym pomysłem - wszystko da się w CSS zrobić, np:
td:first-child {font-weight:bold} (pisanie z palca) edit: no i center, z tego co pamiętam, też jest niezalecany (zresztą niepotrzebny zwykle, bo mozna ustawić w CSS margin:auto, i to na to samo wyjdzie) edit 2: Cytat Witam, chciałbym zmienić wygląd tej przestarzałej tabelki, ale nie wiem jak. żeby zmienić wygląd czegokolwiek na stronie, poczytaj o CSS, bo tam właśnie się dodaje wszelkie efekty, kolory, ramki, zaokrąglenia, animacje przejścia (w CSS3). Ten post edytował PrinceOfPersia 28.01.2014, 07:54:32 -------------------- |
|
|
-sru24- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ok, dzięki ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |