![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pewien problem, gdyż mam doczynienia ze stroną php - co nie za bardzo lubię :|
więc: Mam dostęp do całej bazy danych itp... Strona jest na nazwa.pl (www.drewpark.pl). Podmieniać zdjęcia mogę bo już do tego doszedłem ale np chciałbym w zakładce "KONTAKTY" Zmienić tekst lub numer telefonu i nie moge do tego dojść proszę o pomoc. Z góry dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, chętnie pomożemy, ale wróżek już tutaj nie ma bo zginęły w ostatniej wojnie. Przepadły też wszystkie szklane kule :/
Pytanie najważniejsze to: czy wiesz na czym stoi ta strona? W sensie jaki jest to "silnik". Aby ustalić czy dane kontaktowe znajdują się w plikach wystarczy przeszukać zawartość plików w poszukiwaniu czegoś co masz na tej podstronie (np janki). Jeżeli nic nie znajdziesz to szukaj w bazie również tego słowa @down ahhh sh*t W takim razie będzie to w Bazie danych, ale lepiej szukać w Panelu Administracyjnym Ten post edytował buliq 24.01.2014, 09:55:49 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:31 |