![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialem sobie stworzyc taki oto uklad:
Cytat ------------------------------------------ | LOGO | ------------------------------------------ | ROZWIJANE MENU | ------------------------------------------ | NEWS 1 | | | NEWS 2 | MENU2 | | NEWS 3 | | ------------------------------------------ [NEWS-y], [LOGO], [ROZWIJANE MENU] i [MENU] sa w DIV-ach i calosc tez jest w DIV-ie (wysrodkowane) robie to juz na rozne sposoby i nie chce mi taki uklad wyjsc ![]() Ten post edytował Aztech 7.11.2004, 22:23:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moze nie potrzeba ci absolute?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko pieknie cacy jest pod JEDYNA SLUSZNA PRZEGLADARKA
![]() ![]() Właśnie cały bajer polega na tym, że jak się zrobi dobrze pod IE to pod resztą są krzaki i odwrotnie, w szczególności jeśli całość chce się mieć wyśrodkowane (bez wyśrodkowania to pikuś). Bez wyśrodkowanie przeliczam sobie wg pixeli i robie absolutem i jest ok,. Ten post edytował Aztech 8.11.2004, 15:08:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wszystko pieknie cacy jest pod JEDYNA SLUSZNA PRZEGLADARKA A w jakiej się źle wyświetla ? Kod jest dobry.Sprawdziłem pod IE, mozilla, opera i jest ok. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Źle pod: Mozilla Firefox 1.0PR oraz Mozilla PL 1.7
czesc z zawartoscia i menu jest przesunieta w kierunku srodka EDIT: juz wiem co się stało podczas sprawdzania - zapomniałem wykasować jedną linijkę w CSS-ie i dlatego się posypało - już jest ok Ten post edytował Aztech 8.11.2004, 15:35:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 15:03 |