![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z apachem, a konkretnie z xampp 1.8.2 Mianowicie po ustawieniu xdebuga w taki sposób: Kod xdebug.profiler_append = 0 xdebug.profiler_output_dir = "C:\xampp\tmp" xdebug.remote_enable = 1 xdebug.remote_host = 127.0.0.1 xdebug.trace_output_dir = "C:\xampp\tmp" xdebug.remote_port = 10000 xdebug.ideket = PHPSTORM czy Kod zend_extension = "C:\xampp\php\ext\php_xdebug-2.2.3-5.4-vc9.dll" xdebug.profiler_append = 0 #Ustawienia profilera xdebug.profiler_enable_trigger = 1 xdebug.profiler_output_dir = "C:\xampp\tmp" xdebug.profiler_output_name = "cachegrind.out.%t-%s" xdebug.remote_host=localhost xdebug.remote_port=10000 xdebug.idekey=PHPSTORM xdebug.remote_mode=req xdebug.remote_handler=dbgp xdebug.remote_enable=1 apache strasznie wolno działa. Oczywiście po wyłączeniu xdebuga wszystko działa szybciej - dużo szybciej. Od razu powiem że ten port 10000 to dla ustawien pod kątem firefoxa. Nie wiem już co zrobić, znalazłem temat: http://stackoverflow.com/questions/1773630...erver-very-slow ale przedstawiony tam sposób nie pomaga ;/ Ponadto, co ciekawe xampp pokazuje mi w panelu że korzysta z innych portów niż 80 i 443. W tej chwili jest to 52671 i 52696, ale jak patrzę na wykorzystanie portów to widać że apache korzysta z portu 80 ;/ Będę wdzięczny za wszelką pomoc, rady, jeśli Wasze ustawienia się różnią od moich - podanie jak ustawić albo z jakiego serwera lokalnego skorzystać by rozwiązać problem? Może wamp? ale tam też jest ta sama wersja xdebuga, może więc samemu wszystko poinstalować? Z góry dzięki. -------------------- Pomogłem - kliknij
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam tak ustawione i wszystko działa jak powinno.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc. Jednak Twoje ustawienia też nie pomagają. Zaczynam podejrzewać że to wina windowsa. Zmieniałem wersje xdebuga, zmieniałem wersję serwera lokalnego, ale to nic nie pomaga ;/
-------------------- Pomogłem - kliknij
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:18 |