![]() |
![]() |
-matimax- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam! Zacząłem bawić się silnikiem pewnej gry, jestem amatorem w takich rzeczach, ale czas się czegoś nauczyć. Niestety wystąpił u mnie błąd typu Parse error: syntax error, unexpected ';' . Niestety nie wiem gdzie ten błąd jest. Czy może mi ktoś w tym pomóc mając mały skrawek kodu? Tyczy się to linii 598 :
. Większy skrawek kodu:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 6 Dołączył: 8.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-matimax- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń nawias poprzedzający $_POST:
-------------------- Zend Certified Engineer | Microsoft Certified Professional: Programming in HTML5 with JavaScript & CSS3 | Blog
|
|
|
-matimax- |
![]()
|
Goście ![]() |
Podziałała sugestia Xarta. Ale kolejny błąd mam w . Tłumaczyłem pliki przez 14h z rzędu i już myślałem, że wszystko ok będzie, a tu błędy w innych plikach zaczęły wyskakiwać ;/ zmieniłem to na czy może być tak to zapisane? Bo niby przeskoczyło mi już do następnego błędu, w innej linijce czyli wydaje mi się że chyba tak może być zapisane? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 6 Dołączył: 8.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@UP
Tak może ![]() |
|
|
-matimax- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chyba jednak nie do końca tak może być bo przez to zmienia mi się w niższych linijkach wygląd kodu ( w notepad++ kolory przed zmianą są inne niż po zmianie (w wyższych linijkach kolory są takie jak przed zmianą tego fragmentu) przez chyba co wyskakuje mi kolejny błąd typu Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /virtual/xxxx on line 608 . Czy może być tak, że jedno ma taki wpływ na drugie, że generuje błąd? Z tego co się doczytałem, to brakuje mi gdzieś kropki. To prawda?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-matimax- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chyba jednak spróbuję na początek czegoś łatwiejszego bo chyba ten plik z 612 linijkami jest dla mnie za trudny, a co do tego pliku może komuś zapłacę za znalezienie i poprawienie błędów, bo teraz wyskakuje mi unexpected $end , są dwa miejsca w których jest rozpoczęty { a kończy się na samym dole pliku, jednak gdy wpiszę tam } to wtedy wyskakuje błąd, że pojawia się nieoczekiwany } w danej linijce (na końcu pliku).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:10 |