![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam tak więc chciałbym aby po wklejeniu linku do formularza lub w jakiś inny sposób i naduszeniu przycisku "pokaż" otworzy mi się on w tym samym oknie. Błagam o pomoc kombinuję od 3 dni...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie o to chodzi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przy pomocy np. cURL pobierasz zawartosc jaka jest pod linkiem i wyswietlasz uzytkownikowi
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@Turson, slowo klucz:
Cytat otworzy mi się on w tym samym oknie. ![]() Wiem, czepiam sie bez powodu ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otwiera się w nowej karcie, ale w tym samym oknie
![]() Ten post edytował Turson 20.01.2014, 21:30:55 |
|
|
![]()
|
|
window.open jak sama nazwa wskazuje otwiera nowe okno
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie na FF i Chrome otwiera w nowej karcie
//edit: przeglądarka blokuje otwieranie nowego okna ![]() Ten post edytował Turson 20.01.2014, 21:52:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Turson dokładnie nospor ma rację, to już kwestia Twojej konfiguracji przeglądarki, a swoja droga nie prościej poprzez zmianę href?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Poniewaz w duzej mierze nowoczesne przegladarki otwieraja to tak, ze wyglada to jak nowa karta, ale to jest tak czy siak potocznie zwany POPUP. Jakbys uzywal przegladarek przed erą zakladaek, to bys moze wiedzial o czym mowie.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Turson dokładnie nospor ma rację, to już kwestia Twojej konfiguracji przeglądarki, a swoja droga nie prościej poprzez zmianę href? ![]() Domyśliłem się już. Gdyby autor tematu szukał najprostszego rozwiązania to wpisałby w google "przekierowanie javascript" i po problemie. Jakbys uzywal przegladarek przed erą zakladaek, to bys moze wiedzial o czym mowie. Już nie rób ze mnie takiego młodziaka ![]() Offtop: chyba czas już odpocząć, jeżeli nie kapnąłem się co znaczy "window open" ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Gdyby autor tematu szukał najprostszego rozwiązania to wpisałby w google "przekierowanie javascript" i po problemie. Nie do konca.... juz dzisiaj na forum byl jeden taki, co nie potrafil wpisac w google "php liczby parzyste", wiec wiesz, uzytkownicy potrafia pytac o naprawde proste sprawy :/
|
|
![]()
|
|
Nie ciśnijcie po mnie nie wiem jak to się robi ani jaką technologią to zrobić więc pytam kto pyta nie błądzi.
|
|
|
![]()
|
|
A kto po Tobie cisnie? Zadales pytanie, dostales kilka odpowiedzi. Wybierz te, ktora ci pasuje.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 5 Dołączył: 27.11.2013 Skąd: Morąg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz pobrać link z formularza, przypisać jego wartość do zmiennej i użyć header(). Myślę, że o to Ci chodziło.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:10 |