![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy znacie jakiś program który układa składnie php?
coś takiego jak funkcja do układania AS we Flashowym edytorze AS (Flash MX, Flash 5 itp.) Podam przykład: Nie ułożony kod:
Ułożony kod:
..o to mi chodzi..oczywiście nie musi układać tak samo jak podałem w przykładzie pozdrawiam |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.bierkandt.org/beautify/
ja z tego kozystam powiedzmy ze wystarczajaco formatuje text bez wciec itd. P.S. jest wersja online na stronie, mozesz potestowac Ten post edytował Sh4dow 7.11.2004, 12:37:27 -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
zend studio -> Edit -> Ident Code
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A skąd mogę pobrać ZendStudio ?
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 16:46 |