![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zrobione połąćzenie z bazą access i wszystko działa tylko nie mogę wyświetlić danych. z zapytania. Połączenie poprzez ODBC (systemowe DSN)
if($wynik) { echo "Zapytanie wykonane<br>"; while($row = odbc_fetch_row($wynik) ) echo $row->id."<br>"; echo $row->imie."<br>"; echo $row->nazwisko."<br>"; //dla testu wyśiwtlam echo "petla zadziałala ale nic nie wyswietlil"; } I nie wiem w czym tkwi problem Proszę o wskazówki z pomocą Właściwie to już rozwiązłem troszczke inaczej ale dzieki jak ktos chce to załączam roziązanie. if($wynik) { echo "Zapytanie wykonane<br>"; while ($row = odbc_fetch_array($wynik)) { $id=$row["id"]; $imie=$row["imie"]; $nazwa=$row["nazwisko"]; $uwagi=$row["uwagi"]; echo "<br>ID: " .$id; echo "<br>Imię : " .$imie; echo "<br>Nazwisko : " .$nazwa; echo "<br> Uwagi: " .$uwagi; echo "<br>"; echo ("------------------------------"); } } else echo "selection failed<br>"; Ten post edytował marianekk 6.11.2004, 15:33:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 15:24 |