|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 298 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2014 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam mam pytanie jak połączyć z skrypt który napisałem tak że jak użytkownik panelu wejdzie w niego to żeby np.wiadomości są nie dostępne do wysłania a po wysłaniu sms'a pokaże się na ile ważny i ta opcja będzie dostępna jak taki kot się pisze bo chce połączyć to z dotpay.pl wie ktoś proszę o pomoc
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Napisz to jeszcze raz. Dokładnie. Po polsku. Bo z tego bełkotu trudno zrozumieć co konkretnie chcesz osiągnąć. Jakieś konta premium?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 298 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2014 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ok może nie zrozumiale napisałem a dokładniej mi chodzi o takie coś.
Pole wiadomości to pole jest widzialne ale nie dostępne. Po wysłaniu sms'a to samo pole. Pole wiadomości to pole jest widzialne i dostępne. A w rogu konto ważne do 20.01.2014 lub na rok. Coś takiego chce mieć ale nie wiem w jaki sposób to osiągnąć. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Ale kombinujesz ... na forumweb Ci pocisneli bo chciales gotowca to tu szukasz.
Tak znam sprawe ... dotpay ma API i dokumentacje do tego. Jak nie umiesz tego zrobic to zlec komus, poszukaj na zagranicznych forach. Zamysl jest taki If(czy jest wykupione premium=tak) echo zakazana tresc; Else echo informacja z brakiem dostepu; |
|
|
|
|
|
|
|
To jest coś takiego pierwszy kod wygląda tak
A drugi kod wygląda tak
Czy to jest coś takiego (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował pawel06281990 16.01.2014, 14:37:14 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 15:09 |