![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema, od 2 dni męczę się z uruchomieniem tego na serwerze lighttpd... mam dwa pliki .htaccess
W folderze głównym aplikacji: Kod <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine on RewriteRule ^$ public/ [L] RewriteRule (.*) public/$1 [L] </IfModule> w folderze public: Kod AddDefaultCharset UTF-8 <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^(.*)$ index.php?_url=/$1 [QSA,L] </IfModule> Pródowałem już: Kod $HTTP["host"] == "xxx.pl" { $HTTP["url"] =~ "^/phalconapp/" { url.rewrite-once = ( "^$" => "public/", "(.*)" => "public/$1" ) } $HTTP["url"] =~ "^/phalconapp/public/" { url.rewrite-once = ( "^(.*)$" => "index.php?_url=/$1" ) } } i z 20 innych sposobów.... i nic nie działczy, a internet milczy. No i jak nie działa tak nie działa. btw. przepraszam że w hydeparku ale zapomniałem że są tutaj też inne działy. Ten post edytował Posio 14.01.2014, 17:35:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:50 |